menu

OM OS

Deber Ventilation er en virksomhed, hvor kvalitet, tidsfrister og overholdelse af priser er i højsædet. Vi arbejder udelukkende med ventilation, og kan løfte alle opgaver inden for dette område, lige fra et filterskift i et mindre boliganlæg til store anlæg i industri eller i kontor og institutioner.

  HISTORIE

  Deber Ventilation er en virksomhed fra 1976. Her blev den startet af ingeniør Bent Deber og smed Henry Pedersen. Efter en årrække flyttede Bent Deber til Hjørring, mens Henry Pedersen forblev i Fredericia. De fortsatte samarbejdet i Deber Ventilation, og havde en succesfuld virksomhed sammen indtil 2004, hvor Henrys søn Tom Gram Pedersen overtog virksomheden. Samarbejdet med de to tidligere ejere fortsatte i en lang årrække. I 2010 blev Deber Ventilation omdannet til et anpartsselskab, i forbindelse med køb af K-Vent ApS. I samme forbindelse købte Jens Andreassen og Andresens VVS sig ind i virksomheden – begge tidligere ejere af K-Vent ApS. I 2015 solgte Jens Andreassen sin andel til Morten Gram Pedersen, men Jens er forblevet i sin stilling i Deber Ventilation ApS.

  Deber Ventilation er en mindre familievirksomhed, hvor vi stræber efter både glade medarbejdere og kunder. Vi håber på, at vi via vores kvalitet i arbejdet, altid vil være en stor spiller i Trekantsområdet. Vores arbejdsområde er dog ikke begrænset til dette område, da vi i dag udfører en del arbejde både på Sjælland, Fyn og Sønderjylland. Dertil bestræber vi os på, at vores kunder altid tænker på os, når der skal laves ventilation, da de ved, at vi står ved vores ord. De ved godt, at vi ikke er færdige, før kunden er tilfreds.

  UDVIKLING

  Vi har gennem de sidste 2 år været heldige at få ansat nogle nye og meget kompetente hænder, og dermed udvidet vores mandskab, så vi i dag har 10 mand kørende i marken. Det er en udvikling vi både selv har søgt, men som selvfølgelig også er en følge af udviklingen i branchen. Vi bestræber os på, at forblive i denne udvikling, og arbejder hele tiden på at forbedre og effektivisere os. Vi arbejder på, at vi ved at udvikle og os både på kontoret og hos medarbejderne i marken, i løbet af kort tid har mulighed for at få et par medarbejdere mere ind, hvormed vi kan tilbyde vores gode arbejde og ekspertise til lidt større projekter. Vi har dog som meget høj prioritering, at vi hele tiden har tid og plads til selv den mindste kunde, der skal have skiftet filter. Vi vil altid have tid til at kunne passe vores trofaste kunder, uanset størrelse på disse. Det er også vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt. At vi er med til at give dem en god hverdag. De skal kunne komme på arbejde med et smil, og det smil skal også gerne være på læben, når arbejdsdagen er slut, så de kan møde familie og venner med glæde, når arbejdsdagen er slut.

  Vi har været så heldige, at vores kundekartotek er stødt stigende – og vigtigst af alt de forbliver som kunder! Det er vores overordnede mål. At vi forlader et arbejde, hvor kunden er tilfreds. Hvor de har fået det de gerne ville have. At der ikke kommer overraskende regninger til dem. De ved hvad de kan forvente af os – og vi gør vores yderste for at leve op til det – hver gang!

Stacks Image p33_n104

Mail adresse
info@deberventilation.dk

Faktura mail
deberventilation@e-scan.dk

EAN NR:
5790002389665

Stacks Image p33_n96

Åbningstider
Mandag - Torsdag 07.00 - 15.30
Fredag 07.00 - 13:30

Stacks Image p33_n88

Har du spørgsmål?
+ 45 75 95 44 22

Deber Ventilation A/S

Deber Ventilation er et firma der omfavner mange artede ventilationsopgaver, som strækker sig fra de simple udsugningsanlæg til de mere avancerede komfort - og industrianlæg med balanceret ventilation, komplet styringsautomatik og nødvendig lyddæmpning og
lydregulering af anlæg

KONTAKT

EAN NR: 5790002389665

CVR: 33 05 31 26